Appareils et accessoires
Potato Gratin
Prép. 25min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386 mg
Protides
10 g
Calories
1770 kJ /
423 kcal
Lipides
26 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min