Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet dried yeast (2¼ tsp)
- 400 g bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 100 g zucchini, ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (1 small onion)
- 80 g white button mushrooms, fresh, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 100 g yellow pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 100 g red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 200 g chopped tomatoes, canned, drained
- 200 g grated mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2496 kJ / 596 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 74 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodium
- 696 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Greek Lentils and Rice
40min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min