Appareils et accessoires
Chicken Congee
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (2 cm)350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Congee
-
jasmine ricewhite long grain rice80 g
-
spring onions (optionnel) finely chopped, for serving (see tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
802.5 mg
Protides
18.9 g
Calories
1007.2 kJ /
240.7 kcal
Lipides
8.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Singapore Chilli Crab
50min
Brown Rice Congee
30min
Rice Congee
4h 5min
Sambal Kangkung
10min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Stir Fried French Beans
15min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
All-in-one chicken congee
35min