Appareils et accessoires
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 porties
Ingrédients
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
667.9 kJ /
159.6 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Tomatenmannetjes
Pas d’évaluation
Fruitige saladedressing
5min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation