Appareils et accessoires
Spicy Cajun Rub
Prép. 5min
Total 5min
215 g
Ingrédients
-
coarse sea salt160 g
-
chilli powder1 Tbsp
-
smoked paprika1 Tbsp
-
dried onion flakes1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
garlic granules1 Tbsp
-
dried thyme1 ½ Tbsp
-
dried oregano1 ½ Tbsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
dark brown muscovado sugar½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 10 g
Sodium
2895.9 mg
Protides
0.3 g
Calories
32.8 kJ /
7.8 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spice Mixes and Rubs
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pears in orange syrup
45min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30min
Sri Lankan spicy sauce
2h 30min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Nut Boosted Powder
30min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Honey Sesame Snaps
2h
Dark Brown Sugar
5min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Nut Bread
1h 20min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min