Appareils et accessoires
Fish Ceviche
Prép. 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh white fish cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper510 g
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice200 g
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)200 g
-
red onions cut into pieces100 g
-
vegetable oil140 g
-
oregano, dried (optionnel) to taste1 tsp
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish15 g
-
avocado cubed (1 cm/½ in.)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1105 mg
Protides
28 g
Calories
2372 kJ /
564.8 kcal
Lipides
43.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cancun Mexico
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Guacamole
5 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min