Appareils et accessoires
Thai Cucumber Salad (TM5)
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optionnel) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
690.5 mg
Protides
4.9 g
Calories
791.9 kJ /
189.3 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Thai Cucumber Salad
15min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Pas d’évaluation
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Lemongrass Beef Salad
30min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min