Appareils et accessoires
Shrimp Aguachile
Prép. 5min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
fresh 'chile de árbol' chilies stems removed1 - 2
-
garlic cloves2
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish½ oz
-
lime juice2 oz
-
English cucumber cut into pieces (½ in.), plus extra thinly sliced to garnish5 oz
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
corn tostadas4 - 6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1513.2 mg
Protides
28.7 g
Calories
1626.9 kJ /
388.8 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
40.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cancun Mexico
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Aguachile
15min
Fish Ceviche
3h 25min
Pico De Gallo
15min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Tinga de Pollo
40min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Tuna Tartare
40min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Pollo Pibil
1h 30min