Appareils et accessoires
Tamales Oaxaqueños
Prép. 40min
Total 2h 40min
15 pieces
Ingrédients
-
water divided184 oz
-
banana leaves trimmed (6 in. x 10 in.)15 - 20
-
carrot cut into pieces (1 in.)5 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)3 oz
-
onion cut into pieces (1 in.)4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
whole chicken breasts, boneless, skinless cut into pieces (approx. 1 in.)17 oz
-
authentic Mexican mole sauce jarred8 ⅕ oz
-
vegetable shortening4 ½ oz
-
masa harina17 ½ oz
-
baking powder1 tbsp
-
salt to taste3 tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
11 g
Calories
1109 kJ /
265 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva México!
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Conchas
3 Std. 15 Min
Classic Yellow Cake
1 Std. 30 Min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Pozole Verde
2 Std.
Chipotle Garlic Spread
10 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Pozole Blanco
1 Std. 40 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min