Appareils et accessoires
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Prép. 10min
Total 30min
12 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
216.3 mg
Protides
6.6 g
Calories
866.4 kJ /
207.1 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
16.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Roze roerei
15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Pudding
15min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
BBQ-saus
20min
Klassieke sabayon
15min