Appareils et accessoires
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Prép. 15min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
460 mg
Protides
2 g
Calories
572 kJ /
137 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Greek Fava dip
50min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Ratatouille
40min
Pears in red wine
3h 20min
Turmeric Dressing
10min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Spring Pea Green Soup
15min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Orange curry dressing
10min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation