Appareils et accessoires
Vegan baklava
Prép. 45min
Total 2h 40min
25 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
68.8 mg
Protides
3.6 g
Calories
1002 kJ /
239.5 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
21.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Kimchi mac&cheese
50 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Pindakaas
5 Min