Appareils et accessoires
Vegan croissants met notenvulling
Prép. 20min
Total 2h 10min
12 porties
Ingrédients
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
30.4 mg
Protides
6.8 g
Calories
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
49.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
50min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min