Appareils et accessoires
Lentil Hummus
Prép. 5min
Total 10min
9 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
toasted sesame seeds (see Tip)1 ½ oz
-
slivered almonds1 tbsp
-
14 oz lentils, rinsed and drainedlentils, canned rinsed and drained14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle3 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cloves (optionnel)1 pinch
-
red onions chopped to garnish
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
226.7 mg
Protides
4.8 g
Calories
859.1 kJ /
205.3 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Baba Ghanoush
1h 30min
Paella with kidney beans
55min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Quinoa biscuits
1h
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Falafel Waffle
40min
Orange couscous with steamed salmon
35min