Appareils et accessoires
Fruitkroon
Prép. 40min
Total 6h
8 porties
Ingrédients
Het zoete deeg
-
suiker75 g
-
boter in stukken140 g
-
zout1 snuifje
-
bloem en iets meer voor het werkvlak250 g
-
amandelpoeder30 g
-
ei1
Halve mangobollen
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rijpe mango in stukken125 g
-
citroensap
-
suiker50 g
-
passievruchten enkel de pulp3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Mousse van rode vruchten
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rode vruchtencoulis250 g
-
suiker90 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Opbouw
-
boter voor de cirkel
-
bloem voor het werkvlak
-
gemengde verse rode bessen125 g
-
verse muntblaadjes5 - 6
-
gedroogde, geraspte kokosnoot15 - 20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 8 porties
Protides
69 g
Calories
22515 kJ /
5385 kcal
Lipides
326 g
Fibre
39 g
Glucides
543 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Kreplach
55 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Gevulde veggieslakken
45 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min