Appareils et accessoires
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Prép. 30min
Total 4h
8 porties
Ingrédients
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15.2 g
Calories
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
1.9 g
Glucides
112.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Soezendeeg
2h
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Citroenkoekjes
Pas d’évaluation
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Baba met rum
Pas d’évaluation
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Knapperige koekjes
1h 30min