Appareils et accessoires
Amandelbretzels
Prép. 20min
Total 50min
8 stuks
Ingrédients
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6.9 g
Calories
1264 kJ /
303 kcal
Lipides
18 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Gehakte uien
5min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Spaghetti met tonijn
40min
Cheesecake
1h 30min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation