Appareils et accessoires
Paastuin
Prép. 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingrédients
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12.3 g
Calories
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Lipides
28.9 g
Fibre
4 g
Glucides
87.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Koekjes met chocoladechips
50 Min