Appareils et accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Alpenmacaroni
45min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Vanille yoghurt
12h 20min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Virgin passievrucht mojito
10min
Roggebrood
Pas d’évaluation
Zeevruchtensoep
30min