Appareils et accessoires
Camille carrot and almond cakes
Prép. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingrédients
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
90.9 mg
Protides
6 g
Calories
1255.5 kJ /
298.9 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budget friendly Italian
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Chocolate energy bars
1h
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min