Appareils et accessoires
Miso carbonara udon
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (optionnel) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (optionnel) to garnish
-
dried chilli flakes (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
924.8 mg
Protides
15.3 g
Calories
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Roti John
30min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Gochujang seafood risotto
1h
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Tom kha prawns
25min
Miso Carbonara Udon
25min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Kelantan Noodle Soup
40min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Pas d’évaluation
Braised Yee Mee
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min