Tropical upside down pineapple cake
TM6 TM5 TM31

Tropical upside down pineapple cake

4.5 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g salted butter, plus extra to grease
  • 80 g brown sugar
  • 1 fresh pineapple, ripe, peeled, cored and thinly sliced
  • 2 eggs
  • 100 g grapeseed oil
  • 150 g caster sugar
  • 100 g yoghurt
  • 200 g coconut milk
  • ¼ tsp coconut essence
  • 300 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 2 pinches sea salt
  • whipped cream, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1485.3 kJ / 355 kcal
Protides
4.6 g
Glucides
49.6 g
Lipides
15.3 g
Graisses saturées
5.7 g
Fibre
1.7 g
Sodium
126.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives