Appareils et accessoires
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
Prép. 20min
Total 45min
18 stuks
Ingrédients
-
olie voor het invetten
-
verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd2 - 4
-
verse sperziebonen gepunt100 g
-
2 sjalotten, (ca. 40 g) in stukkenlente-uien (ca. 40 g) in stukken2
-
witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)600 g
-
Thaise rode currypasta30 - 50 g
-
30 g kokosroompoederkokosroom60 g
-
eiwit1
-
zout½ - 1 tl
-
water1000 g
-
chilipeper in dunne plakjes, om te garneren1
Niveau
facile
Infos nut. par 3 stuks
Protides
22 g
Calories
840 kJ /
202 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1.3 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoetzure tempé
50min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Omelet van eiwit
35min
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Quiche met kip en peer
2h 40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h