Appareils et accessoires
Vleesbouillonpasta
Prép. 20min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Protides
59 g
Calories
2754 kJ /
658 kcal
Lipides
38 g
Fibre
7.3 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tomatenketchup
1h 15min
Appeltaart
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Kruiden- en citroenzout
1h
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Gekruide noten
45min
Bessenlikeur
30min
Yoghurtijs met mango
12h
Speculoospasta
10min