Appareils et accessoires
Pork Pilaf
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
water divided38 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
basmati rice11 oz
-
yellow onions cut into halves7 oz
-
carrots cut into pieces7 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.)pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
chicken stock cube crumbled1
-
tomato paste1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1286.6 mg
Protides
26.8 g
Calories
2637.4 kJ /
630.4 kcal
Lipides
24.1 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
74.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Chicken Adobo
1h 25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Yellow rice with chicken
40min
Greek Style Pork Stew
1h
Beef Ragout with Macaroni
30min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Penne Bolognese
40min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Beef Goulash
2h 45min