Appareils et accessoires
Vegetarisch Medaillons
Prép. 35min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optionnel)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1369 mg
Protides
54 g
Calories
6819.9 kJ /
1630 kcal
Lipides
94 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
157 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Vegan pudding
15 Min
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min