Appareils et accessoires
Batch cooking - Basisrecepten
Prép. 25min
Total 2h 5min
20 porties
Ingrédients
-
Cheddar kaas in stukken (3-4 cm)150 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)200 g
Verse pasta
-
bloem500 g
-
eieren5
-
extra vergine olijfolie1 el
Tomatensaus en gestoomde broccoli
-
uien gehalveerd150 g
-
verse basilicumbladeren10
-
teentje knoflook1
-
olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik1200 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
broccoliroosjes900 g
-
bloem om te bewerken
Rundergehakt
-
selder in stukken20 g
-
wortel (± 70 g), in stukken1
-
teentjes knoflook2
-
witte uien gehalveerd200 g
-
olijfolie50 g
-
rundergehakt (zie tip)1000 g
-
verse tijm enkel de bladeren3 takjes
-
gedroogd laurierblad1
-
groentebouillonpasta1 el
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
rode wijn150 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Rundvleesgehaktballen
-
verse peterselie enkel de bladeren6 takjes
-
teentje knoflook1
-
rundergehakt400 g
-
oudbakken brood in stukken, geweekt in melk, uitgeperst50 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olijfolie om in te vetten
-
water500 g
Bechamelsaus
-
melk1000 g
-
bloem100 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
boter in stukken80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
698.6 mg
Protides
30 g
Calories
1910.8 kJ /
456.7 kcal
Lipides
21.2 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
36.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappelgratin
1h 10min
Hong Kong rijst met worst
Pas d’évaluation
Gekookte pasta
20min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Chili con carne
40min
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Cheesecake
1h 30min
Pasta met prei en ajvar
30min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Muffins met chocoladechips
1h
Aardappel- en groentenpuree
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min