Appareils et accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Prép. 5min
Total 14h 15min
6 porties
Ingrédients
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optionnel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optionnel) geroosterd, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
383.8 mg
Protides
10 g
Calories
1949.7 kJ /
466 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Horror punch
20min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Mysterieuze soep
45min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Dadel- en Haverdrank
20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Ananas zandkoekjes
2h
Pompoensoep met room
35min