Appareils et accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Prép. 30min
Total 3h
12 stuks
Ingrédients
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.03 g
Calories
1268 kJ /
303 kcal
Lipides
7.58 g
Fibre
1.87 g
Glucides
50.72 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Snackflix Board
Pas d’évaluation
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Tosti met cottage kaas
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min