Appareils et accessoires
Tarte Tatin
Prép. 30min
Total 2h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
11 mg
Protides
3 g
Calories
1522 kJ /
364 kcal
Lipides
18 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Levercake
1h 50min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min