Appareils et accessoires
Paëlla
Prép. 15min
Total 50min
4 portie
Ingrédients
-
gele ui in tweeën gesneden100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie15 g
-
langkorrelige rijst250 g
-
water600 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
saffraan1 dosis
-
paprikapoeder zoet2 tl
-
olijven, zwart, ontpit (optionnel)100 g
-
gele paprika in reepjes snijden75 g
-
rode paprika in reepjes snijden75 g
-
zout aan te passen naar smaak3 snuifjes
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak2 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse sperziebonen100 g
-
groene erwten, vers100 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukjes gesneden (3 cm)300 g
-
chorizo dun gesneden200 g
-
inktvis ring, rauw250 g
-
gekookte garnalen gepeld200 g
-
citroen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1451 mg
Protides
68 g
Calories
3533.8 kJ /
844.6 kcal
Lipides
29.9 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
71.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Kimchi mac&cheese
50min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Rijst met kip en champignons
30min