Appareils et accessoires
Taartje met chocolade-praliné
Prép. 5min
Total 2h 30min
6 porties
Ingrédients
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optionnel) voor de afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
123.5 mg
Protides
9.2 g
Calories
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Lipides
43.2 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
58.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Carnaval maskers
1h 45min
Chai latte parfait
15h 5min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met frangipane
50min
Baba met rum
Pas d’évaluation