Appareils et accessoires
Spinazieknoedels in tomatenragout
Prép. 40min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Spinazieknoedels
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, in stukken (2 cm)200 g
-
uien gehalveerd70 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 stengels
-
boter60 g
-
melk130 g
-
oudbakken witbrood in blokjes250 g
-
mozzarella in blokjes (1 cm)150 g
-
bloem40 g
-
eieren3
-
zout½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Tomatenragout
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie en iets meer om in te vetten20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree10 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde tijm½ tl
-
zout en iets meer om af te kruiden½ tl
-
water100 g
-
kerstomaten250 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse basilicum fijngehakt1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
24 g
Calories
2760 kJ /
656 kcal
Lipides
34 g
Fibre
6.4 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cholent
Pas d’évaluation
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Vegetarische chili
1h 5min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Havermoutpap met vers fruit
15min