Appareils et accessoires
Pierogi met vlees
Prép. 40min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
20.3 g
Calories
2006 kJ /
479 kcal
Lipides
12.1 g
Fibre
3.1 g
Glucides
74.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batbout met kaas
30min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Gozleme
1h 40min
Ovenburger
1h 45min
Piadina uit Emilia Romagna
15min