Appareils et accessoires
Bessenmix-yoghurt
Prép. 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
96 mg
Protides
7 g
Calories
635 kJ /
151 kcal
Lipides
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentatie modus
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Paastuin
Pas d’évaluation
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
Vanille yoghurt
12h 20min
Gezouten-Karamelijs
14h
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Mokka-pompoen frappuccino
20min