Appareils et accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Prép. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingrédients
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
624 kJ /
149 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.8 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade babka
3h
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Basis karamel
25min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Zwart-Wit Muffins
1h
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Chocoladetaart met Pistache
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Zalmburgers
25min