Appareils et accessoires
Victoria biscuit gebak
Prép. 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingrédients
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optionnel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4.1 g
Calories
1683 kJ /
402 kcal
Lipides
25.5 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appelmuffins
40min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Verse Tomatensoep
30min