Appareils et accessoires
Kokos en karamel cheesecake
Prép. 30min
Total 3h 40min
16 stuks
Ingrédients
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
11 g
Calories
1329 kJ /
318 kcal
Lipides
13 g
Fibre
0.2 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Appelpunch
30min
Gehakte uien
5min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Linzenbrood
1h 55min
Aardbeienmojito
10min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Snelle brownie
25min
Witte chocolade cheesecake
16h
Gebakken kaastaart
3h 10min