Versions compatibles
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Protides
- 23.4 g
- Glucides
- 2.6 g
- Lipides
- 28.3 g
- Graisses saturées
- 8.1 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1333.5 mg
Recettes alternatives
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Avocado and goats cheese smash
5min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Goi muc (squid salad)
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Steamed fish with green mash
50min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min