Appareils et accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Prép. 20min
Total 3h 40min
6 porties
Ingrédients
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
57.2 mg
Protides
4.8 g
Calories
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Lipides
10.3 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
136 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Champignon en feta strudel met spinazie
1hod. 45min.
Kerst stol
2hod. 20min.
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18hod.
Plakje marmercake met perzikvulling
Žádné hodnocení
Goulash van soja met knoedels
1hod. 25min.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1hod. 25min.
Chocolade rijstpudding
1hod. 5min.
Mediterrane kippenpastei
50min.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9hod. 15min.