Appareils et accessoires
Koken van speltgraan
Prép. 5min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
610 mg
Protides
10.8 g
Calories
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Lipides
4.2 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rijstkoker modus
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Koken van langkorrelige bruine rijst
Pas d’évaluation
Koken van jasmijnrijst
35min
Vastensoep
30min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Granaatappel Mojito
10min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation