Appareils et accessoires
Shrimp Cocktail
Prép. 5min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (optionnel) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (optionnel) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1166 mg
Protides
16 g
Calories
879 kJ /
210 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vintage Modern Mom
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Crab Cakes
1h 35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Homemade Pasta
1h
Jalapeño Poppers
1h
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Baked Crab Dip
15min
Eggcellent Caesar Dressing
10min