Appareils et accessoires
Driekoningentaart 100% chocolade
Prép. 25min
Total 1h 35min
8 stuks
Ingrédients
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9.8 g
Calories
2826 kJ /
679 kcal
Lipides
54.9 g
Glucides
35.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tiramisu
5h 20min
Suikerglazuur
Pas d’évaluation
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Havermoutrepen met kaas
45min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Brownies van zoete aardappel
1h
Vegan Brownies
2h 40min
Chocoladecake
40min
Bechamelsaus
15min