Appareils et accessoires
Steamed Cod Over Greens
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
cod fillets 4-5 oz each4
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Brussels sprouts trimmed8 oz
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced3 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
-
lemon zest only1
-
toasted pine nuts to garnish4 tbsp
-
lemon wedges, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1091 mg
Protides
28 g
Calories
1025 kJ /
245 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mindfully Mediterranean
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Refresh and Revitalize
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Maple and Mustard Salmon
20min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Cod with Citrus Butter
50min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Broccoli Sauté
20min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Lemony Green Beans
20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min