Appareils et accessoires
Sweet Pea and Zucchini Soup
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to grease1 tbsp
-
large eggs4
-
salt plus extra to season eggs, divided½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season eggs, divided2 pinches
-
leeks in pieces, white part only4 oz
-
garlic cloves2
-
zucchini cubed (1 in.)9 oz
-
sweet peas fresh or frozen24 oz
-
vegetable stock low sodium18 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
heavy whipping cream (optionnel)2 oz
-
baby arugula divided2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
431.2 mg
Protides
19.3 g
Calories
1254.9 kJ /
299.9 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
10.2 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
32.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Spring Pea Green Soup
15 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Pea Soup
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min