Appareils et accessoires
Napa Kimchi
Prép. 15min
Total 14h 15min
15 portions
Ingrédients
-
white rice2 oz
-
Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided21 oz
-
salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)3 tbsp
-
water for soaking
-
carrots cut into pieces (1 in.)7 oz
-
Chinese white radish cut into pieces5 ½ oz
-
onions halved5 ½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.)1 oz
-
garlic cloves6
-
brown sugar1 oz
-
spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
dried chili flakes medium mild (see Tip)1 - 2 tbsp
-
lemon juice1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1647.6 mg
Protides
1.5 g
Calories
208.4 kJ /
49.8 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Fermentation with TM6
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4h 20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Bananas Foster Bread Pudding
1h 50min
Shrimp Sauté
25min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min