Appareils et accessoires
Steak, Guinness® and Oyster Pie
Prép. 30min
Total 3h
6 portions
Ingrédients
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (4 cm)675 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions quartered250 g
-
plain flour30 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
Guinness®250 g
-
button mushrooms quartered250 g
-
fresh oysters shucked, with any juices12
-
puff pastry, ready-rolled at room temperature (see tip)1 sheet
-
medium egg beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1088.5 mg
Protides
37.2 g
Calories
2321.8 kJ /
554.9 kcal
Lipides
28.8 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7.9 g
Glucides
34.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Irish Cooking
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef and Beer Pie
1h 40min
Cauliflower Cheese
50min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Sticky Sesame Chicken
40min
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Leftover Chicken Fajitas
1h 20min
Chilli Con Carne
35min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Toad in the Hole
1h
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min