20th anniversary ombré cake
TM6 TM5 TM31

20th anniversary ombré cake

4.6 (12 évaluations )

Ingrédients

Syrup

  • 100 g caster sugar
  • 1 lime, zested and juiced
  • 120 g gin
  • 80 g tonic water
  • 10 juniper berries, crushed

Four cake layers

  • 450 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
  • 400 g caster sugar
  • 8 eggs, room temperature
  • 440 g self-raising flour
  • 4 tbsp milk
  • natural green food colouring

Butter icing

  • 500 g unsalted butter, softened and cut into pieces
  • 700 g icing sugar
  • 1 tbsp milk
  • 1 tsp natural vanilla extract

Assembly

  • natural green food colouring

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2886.8 kJ / 687.3 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
76.9 g
Lipides
42.3 g
Graisses saturées
27 g
Fibre
0.6 g
Sodium
341 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives