Appareils et accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Prép. 25min
Total 2h 40min
3 porties
Ingrédients
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
488 mg
Protides
37 g
Calories
1857 kJ /
443 kcal
Lipides
19 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Pas d’évaluation
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Fruitige saladedressing
5min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min