Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g oleju
ou 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
- 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami
- Infos nut.
- par 100 g
- Calories
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Protides
- 15.6 g
- Glucides
- 2 g
- Lipides
- 11.8 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 60.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 dk
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 dk
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 dk
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 dk
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 dk
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 dk
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 dk
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie kiełbasy
20 dk
Rumienienie pieczarek
25 Min